Als u om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel dat Home BR Accessories u gestuurd heeft, laat het dan meteen weten! Home BR Accessories vindt dat u volledig tevreden zou moeten zijn met  uw aankopen. Als het toch niet helemaal is zoals u had verwacht, dan heeft u bij Home BR Accessories de mogelijkheid om uw artikelen** binnen de officiële zichttermijn van 14 dagen (na ontvangst) te ruilen of te retourneren. Neemt u daarvoor graag eerst even contact op via e-mail met info@homebr.nl  onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour / ruiling vermelden.

* Voorwaardeis wel dat het product compleet en ongebruikt is (inclusief prijskaartje / label ) en in een deugdelijke, gesloten en onbeschadigde verpakking zit. U bent echter niet verplicht de originele doos / verzendzak te gebruiken voor uw retourzending.

* Bij een retour ontvangt u uw aankoopbedrag terug. Home BR Accessories werkt niet met retourbonnen. Dit bedrag wordt binnen ongeveer 14 werkdagen aan u retour overgemaakt.

* Wanneer u via Ideal / bank betaalt, ontvangt u het aankoopbedrag de via bank retour.

* De verzendkosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening.

* U bent zelf verantwoordelijk voor uw retour; artikelen die zoekraken of beschadigd raken tijdens retour-transport worden niet aan u vergoed.

* Bij een ruiling (binnen Nederland & de EU) zenden wij u het nieuwe artikel toe, de nieuwe verzendkosten van Home BR Accessories naar uw (originele) verzendadres, zijn voor rekening van Home BR Accessories.
Voor ruilingen buiten de EU zone, geldt dat er opnieuw verzendkosten in rekening gebracht zullen worden. Voor onze verzendkosten per land / zone, zie > Levering & Verzending.

*Bij een retour en/of ruiling van buiten de EU, dient het retour pakket te allen tijde als RETOUR pakket verzonden te worden. Dit moet duidelijk & uitdrukkelijk op de buitenzijde van de verpakking vermeld staan. Dit om te voorkomen dat Home BR Accessories import kosten belast krijgt op deze retourartikelen. Wij zullen dan ook geen kosten van deze aard betalen of vergoeden. Retourpakketten zonder deze RETOUR-vermelding en mét berekende import kosten zullen niet door ons geaccepteerd worden.

** LET OP > UITZONDERING op onze ruiling en/of retour regel : Producten uit onze OUTLET (met > 25% korting of meer) zullen wij niet retour nemen.

Ons retour adres is:
Home BR Accessories
Marmolada 34
1060 PG Amsterdam
Nederland

Graag altijd (een kopie van) uw retourformulier (zie factuur) ingevuld toevoegen bij iedere retourzending.