OVER ONS

Mensen willen steeds knusser en gezelliger gaan wonen. Daar speelt HomeBR op in door de beste kwaliteit vloerkleden en tapijten aan te bieden. Wij importeren onze vloerkleden uit Brazilië van mensen die in een moeilijke omgeving wonen en hard werken om iets op te bouwen. Vakmanschap, handgemaakt met veel passie; maar ook bloed, zweet en tranen is wat ons onderscheid in deze markt.

ONZE MISSIE

Onze missie is om vaders en moeders in Brazilië betere leefsomstandigheden te bieden, en hun kinderen een toekomst te geven die zij verdienen. Ons streven is dus meer dan bij te dragen aan een unieke en toch sfeervolle inrichting, wij willen er voor de mensen zijn. U ook?

psoverons
sda

KWALITEIT

Een broodje bij de bakker smaakt beter dan die van een supermarkt. Een hand gemaakt paar schoenen past beter dan een paar uit de schoenenwinkel. En een tapijt geweven met een ongelooflijk oog voor unieke details? Geeft uw inrichting een uitzonderlijke look.

CREATIVITEIT

Vaak willen we een eigen ‘touch’ geven aan dingen om het op die manier persoonlijker en waardevoller te maken. Ook dit is mogelijk bij HomeBR, uw wens zal altijd voorop staan en opties kunnen besproken worden. Contact ons voor vrijblijvende informatie.

overonsproducts